Capaciteit

Heeft u behoefte aan hands-on capaciteit doordat u een aantal grote projecten heeft aangenomen? Dan ondersteunen wij u graag ondersteunen met de juiste, gekwalificeerde professionals. In de meeste gevallen worden onze experts gevraagd als projectcontroller.

Als onafhankelijke autoriteit binnen het projectteam zijn de PRJCTCNTRLS  experts een waardevolle aanvulling voor uw organisatie. Onze ervaren projectcontrollers kijken hierbij niet alleen naar het aspect geld, maar ook naar risico’s, contracten en planningen. Kortom naar alle aspecten die nodig zijn om het project in control te houden. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij ook aanverwante professionals leveren, waaronder projectadministrateurs.

In een intakegesprek stellen onze ervaren experts vast welke capaciteitsbehoeften en vaardigheden u daadwerkelijk nodig. Dus heeft u een concrete vraag of wilt u ondersteuning bij het formeren van uw juiste projectteam? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Uw informatie wordt door ons altijd vertrouwelijk behandeld.

Producten

  • Interim
  • Detachering
  • Werving en selectie
  • Traineeship

Zie ook:

Neem contact op

Onze expert

Bert Witte
bert.witte@prjctcntrls.nl
Meer over Bert